okt
20

Életetek egyik legmeghatározóbb időszaka kezdődik! Lehet, hogy még senki sem tud a Benned zajló csodáról, de hamarosan mindenki látni fogja áldott állapotod, amire biztosan nagyon büszke leszel!

Mindenki másképp éli meg a várandós időszakot, és valószínűleg egy lehetséges következő terhességet is másképpen fogsz átélni, ezért javaslom, hogy készíts kis jegyzetet a következő időszakról. A vizsgálatok dátumait, eredményeit a legtöbben feljegyzik, esetleg a nagyobb eseményeket (első magzatmozgásokat) is, de én arra buzdítalak, hogy főleg az érzéseidet, gondolataidat jegyezd fel.

Fizikailag mire számíthatsz a hónapban? Kis émelygés, aluszékonyság, érzékeny mellek. Valószínűleg már érzed, hogy más állapotban vagy.

A várandósság idejét az utolsó menstruáció első napjától számolják, 40 hét, azaz kb. 280 nap.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babydoo.blog.hu/api/trackback/id/tr931470731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása