okt
21

Babád súlya a hónapban 400 és 600 gramm között lesz, hossza 26-30 cm. Vastagszik bőre, már nem látszik át, kialakul ujjlenyomata. Testarányait tekintve már éppen olyan, mint egy kis újszülött csak még egy kicsit sovány, hiszen szervezetében még nem raktározódott el a megfelelő mennyiségű zsír. Sokat mozog a pocakban, amit már a külvilág is érzékelni tud. A 24. héttől kezdve, ha megszületne, már komoly esélye lenne az életben maradásra, természetesen, kizárólag orvosi segítséggel.

Hogy érzed magad a hónapban? Valószínűleg jól, pocakodat már az egész világ látja. Bár a növekvő súly miatt fájhat derekad. Figyelj a tartásodra, tornázz legalább 3x egy héten, és ha teheted, sétálj naponta. Kíméld lábaidat, hátadra fekve emeld őket a magasba és végezz bokakörzéseket. Melleid is nőnek, viselj megfelelő alátámasztást biztosító, de kényelmes melltartót, és tornáztasd mellizmaid. Hogy megelőzd a striák kialakulását, speciális védőkrémmel kend be az érintett női pontokat. Visszeresedés és az aranyér is felmerülhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://babydoo.blog.hu/api/trackback/id/tr191692947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása